May dah?

Oooooooooooooooooooo

iMiss sambal merah ayam penyet,
sambal paru makcik kedai tengah,
yeemee sizzling with kak amy,
tomyam GC kedai yg cepat sikit
ice cream kedai belakang kat fakulti

yang paling rindu terOxx Seoul Garden :(

kita acah acah la dah sebulan balik rumah ek walaupun lagi 3 hari baru genap sebulan...
what's good? nah-uh-ting... bese bese je dok umah. i tried guys nak lari every night but it only last for only 3 nights je. bila dah stop nak gerak balik memang payah gila. dia macam kena ada something yg trigerred aku untuk lari. pastu en mak aku suka buat kek and nak nak puasa ni banyak attend tahlil arwah. bantai la apalagi en, ya Allah bantuilah Nabilah ( siapa tak tengok Mutiara Hati dia loseR)!!! sedap ya ampun makanan kat kampung, walaupun kampung aku belakang hospital besar melaka, aku kalau rasa rasa nak gila lari je masuk hospital > <

selama cuti sebulan ni seronok la ek hehehe bahagianya cuti *note the sarcasm. bukan tak suka cuti tau, cuma boring gila kot dok rumah, orang lain semua gi kerja, gi sekolah haih.kalau buat kerja rumah pun sekejap je kerjanya, ni takleh ni nak jadi surirumah untuk rumah kita nanti awak! *LOL nak keluar lepak lepak lagilah malas kot. entah apa aku nak pun tak tahulah. hah! camnila ek rasanya nak membesar, malas dah nak gaul dengan orang orang, suka je dengan pyjama duk dalam bilik layan spotify, youtube, drama drama drama ek..

alhamdulilah result for this current semester, thankyou utk group assignment yg best2, tanpa korang we didnt make it. bersyukur sangat walaupun naik sikit,takpe.im still happy, cukuplah umi abah je yang bangga dengan aku, aku tak perlu nak buktikan kat orang lain yg aku bagus because i know i will never satisfied anyone, :)

#blessed #rinduhosmet #rindukelasB #rinduGegirlz #rinduWIG

Comments