we all grown up, age is just a number

masih tak terlambat lagi sebenarnya

iols busy
duniawi
assignments, project, test quiz
makin nak habis makin gila lecturer bagi task.
tapi itulah, i choose this, i mean we all know the truth behind this.

its already february?
yep yep
what's good so far 2017
biarlah iols dan Tuhan sahaja yang tahu ha ha ha

i want to be more healthy
makan yang sihat sihat aja
minum yang sihat sihat aja
buat benda yang benar benar aja
and not to forget, repair my cgpa.
kalau tak mak aku nak kenankan aku dengan anak tah siapa siapa. JK my mom is sensitive person everytime i talk about marriage. paling takpun disuruh guwe baking.

i like to share and remind everyone
berpada pada atau besederhana lah dalam setiap apa yang kita buat (?)
kerana entahlah

nak benci orang?
hang nak nyampah dengan dia?
hang tak suka dia sebab dia gemok?

nanti nanti orang pun boleh benci kita
paling takpun menyampah
esok bangun pagi tengok cermin, diri sendiri yang gemok.

hang nak sayang orang tu?
minat gila....
duk sanjung sanjung

takat mana perasaan sayang tu sebenarnya
it will fade away...
sebab hakiki manusia ni bukan hak kita
we all belong to someone yang jauh, tapi kita sendiri tahu dia ada

31 days of 2017, i learned a lot.
macam biasa, biarlah saya dan Tuhan sahaja yang tahu.

im not great expressing feelings through writting.
iols nak cakap, cakap je. kalau deep deep nanti kena bahan
umur pun dah masuk 2 series (lols pekena mengena, im still young what)

Comments