apalah sangat kan

apalah sangat kalau seorang
se
satu
one

manusia tak suka cara kau and every-fuckin-thing about you

padahal lu ada dunia beb!
dunia ada lu!

ada je orang support kau siap hulur tangan lagi. kau tu yang over mak nenek. ada je orang yg siap bagi motivasi dan sudi dengar luahan rintihan kau. alasan? you re not in my shoes.

ni zaman bila semua kasut nak kena sama. everyone wear shoes, cuma kau kena sedar size kita semua berbeza. kaki budak 10 tahun tak sama dengan kaki gajah kau. dan makin kita dewasa we dont care what brand we wear sebab 'everyone wear shoes'.

so
live your life to the fullest.
those bastards doesnt deserve you.

,sp3


Comments